JUNAJTED ODREŠIO KESU: Za Srbina 44 miliona i mesto u startnih 11!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2021, 10:08

JUNAJTED ODREŠIO KESU: Za Srbina 44 miliona i mesto u startnih 11!

Oduševio čelnike “crvenih đavola”.

Mančester junajted želi da pojača odbranu, a izbor sportskog sektora “crvenih đavola” je jasan – Nikola Milenković.

Defanzivac Fiorentine najverovatnije neće potpisati novi ugovor sa “violom”, pa će italijanski klub ovog leta biti primoran da proda reprezentativca Srbije.

Londonski San piše da je Junajted spreman da plati 38 miliona funti za Milenkovića, što je tačno 43,75 miliona evra.Za igrača >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kojem ističe ugovor u leto 2022. godine ovo je odlična suma, pa je logično da Fiorentina ispuni želju Milenkoviću za odlaskom.

Pored Junajteda, za Milenkovića su zainteresovani Čelsi i Milan, ali kako stoje stvari, postoji realna mogućnost da od leta u Premijer ligi gledamo tandem Hari Megvajer – Nikola Milenković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.