JUNAJTED IDE NA PRETEŠKO GOSTOVANJE: Krajnje je vreme da Ole složi kockice i u ligi, ali pita se i rival

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:29

JUNAJTED IDE NA PRETEŠKO GOSTOVANJE: Krajnje je vreme da Ole složi kockice i u ligi, ali pita se i rival

Samo da padaju golovi.

Sautempton je trenutno osam pozicija iznad Mančester junajteda i zaista nije potrebno govoriti o dodatnim motivima za Solskjerov tim.

Međusobni dueli ove dve ekipe su uvek bili praznik za oči, a naročito ove sezone Sautempton igra predivan fudbal i nikome nisu "prodali bodove" bez teške, teške muke.

Mnogi smatraju da Sautempton igra najlepši fudbal u Premijer ligi, a danas (15.00) mu u goste stiže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mančester Junajted, koji bolje igra u LIgi šampiona nego u domaćem prvenstvu. Kvota na keca je 3,50, iks je 3,45, a dvojka 2,10, dok je kvota na 3+ 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sautempton.- Mančester Junajted.

Junajted solidan u Ligi šampiona, u Premijer ligi užasan, na dosadašnjih osam utakmica momci sa Old Traforda su uspeli da sakupe samo 13 bodova i krajnje je vreme da svi zaigraju kako znaju i umeju, a ne samo Bruno Fernandeš.

Okršaj između Sautemptona i Mančester junajteda počinje danas od 15 časova i sigurno je da će ga ljubitelji engleskog fudbala dočekati raširenih ruku.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NOVI LIDER U PREMIJER LIGI? Mitrović na pakleno teškom zadatku

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 11:47

Meč je na programu u ponedeljak u 18.30 časova...Lester je najprijatenije iznenađenje Premijer lige i trijumfom protiv Fulama “lisice” bi izbile na deobu prvog mesta sa Totenhemom i Liverpulom...Fulam je u vrlo teškoj situaciji, svi ga vide ga sigurnog putnika za Čempionšip već sad, a posle...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.