JOVIĆ I SOFIJA NE GUBE VREME: Evo čime se bave u izolaciji! Miloševićeva je imala iznenađenje za Luku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVIĆ I SOFIJA NE GUBE VREME: Evo čime se bave u izolaciji! Miloševićeva je imala iznenađenje za Luku (FOTO)

Zaljubljeni par objavio da čeka prinovu.

Fudbaler madridskog Reala Luka Jović i njegova izabranica Sofija Milošević zajedno provode dane u izolaciji, a nedavno su objavili da će srpska manekenka roditi dečaka.

Posle igranja društvenih igara, Sofija i Luka su ponovo objavili na društvenim mrežama kako teku dani u karantinu. Manekenka i najskuplje pojačanje Reala redovno vežbaju, pa im problem ne pravi ni to što moraju da treniraju u kućnom ambijentu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Luku i Sofiju je snimio prijatelj kako treniraju i sve objavio na društvenim mrežama, da bi se zatim oglasila Sofija i pokazala šta je spremila Joviću.

- Ukusnije je nego što izgleda - napisala je Sofija Milošević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.