JOVANOVIĆ: Mučili su nas defanzivni skokovi, Zvezda je to znalački koristila

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2021, 00:35

JOVANOVIĆ: Mučili su nas defanzivni skokovi, Zvezda je to znalački koristila

"Pokazali smo dva lica u ovom meču."

Trener Mege Vlada Jovanović kratko je prokomentarisao poraz svoje ekipe u finalu Kupa Radivoja Koraća od Crvene zvezde rezultatom 73:60.

- Pokazali smo dva lica u ovom meču. Prvo poluvreme je bilo prilično dobro, sveli smo Zvezdu na samo 36 poena. Njihovog najboljeg poentera Džordana Lojda sveli smo u prvih 20. minuta na samo 7 poena. Celu utakmicu nas je mučio defanzivni skok, oni su skupili čak 15 i iz toga su imali druge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napade koje su rešavali pogocima za dva i tri poena. Uvukao se strah u naše redove u drugom poluvremenu i zbog toga nismo odigrali na našem prepoznatljivom nivou - rekao je Jovanović.

Najbolji igrač Mege Filip Petrušev složio se sa rečima svog trenera.

- Čestitam Zvezdi na pobedi. Mi smo kontrolisali utakmicu u prvom poluvremenu, ali u drugom smo upali u njihov ritam, napravili su nam mnogo problema sa ofanzivnim skokom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.