JOVANČIĆ ČEKA DEBITANTSKI NASTUP: U našoj igri se vidi napredak, jedva čekam da igram pred Delijama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOVANČIĆ ČEKA DEBITANTSKI NASTUP: U našoj igri se vidi napredak, jedva čekam da igram pred Delijama

Prvo pojačanje crveno-belih veruje u predan rad.

Naporan rad ekipe Vladana Milojevića prisutan je na svakom treningu. Prvo pojačanje crveno-belih u ovom prelaznom roku Dušan Jovančić ističe da će se predan i disciplinovan rad njegovog tima pokazati već na prvoj utakmici na Marakani u utorak.

PEŠIĆ SE OPROSTIO OD ZVEZDE: Sa njegovim odgovorom složiće se SVAKI Delija! (VIDEO)

PRED DOLAZAK SPARTAKSA: Zvezda se ZAHVALILA ovom tandemu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

- Svaki trening je, posebno novim igračima, nova prilika za dokazivanje. Meni još više znači jer sam izašao iz povrede pa se sada vraćam normalnom radu sa ekipom. Što bolje radimo na treninzima, rezultati će se videti na utakmicama. Kada dođu novi fudbaleri neophodno je neko vreme da se svi uigramo i upoznamo što bolje jedni druge na terenu. Siguran sam da se u našoj igri iz dana u dan vidi napredak, a to ćemo najbolje dokazati u utorak na Marakani - rekao je Jovančić i nastavio:

- Čekam debitantsku utakmicu u Zvezdinom dresu, to je ogromna stvar za svakog fudbalera. Siguran sam da je igrati na Marakani pred Delijama izuzetna čast, kao i da pun stadion mnogo znači našoj ekipi. Za one klubove koji nisu navikli na takvu atmosferu vatrena podrška je sigurno otežavajuća okolnost. Retko gde se sreće atmosfera kao na Marakani i siguran sam da ekipi Spartaksa neće biti svejedno kada izađu na teren i zato treba da iskoristimo već prve minute da ih napadnemo.

Za tri dana naše fudbalere očekuje revanš meč protiv letonskog Spartaksa.

- Prva utakmica je uvek najteža u sezoni, to se pokazalo sada i na našem primeru. Prednost pred revanš na Marakani našoj ekipi sigurno će biti to što smo sada i na delu mnogo bolje upoznali protivnika, kao i činjenica da je ostalo još vremena da se na treninzima dodatno uigramo, još bolje pripremimo i prođemo dalje. To se od nas očekuje.

Zvezdin vezista očekuje da će ekipa Spartaksa biti podjednako defanzivna i u revanš meču.

- Drugačiji je teren, naš je mnogo veći u odnosu na onaj na kome je Spartaks navikao da igra i zato će im možda ovde biti teže da se brane. I pored toga sam uveren da će na našem stadionu oni igrati još zatvorenije, biće fokusirani samo na odbranu i čekaće svoju šansu iz kontranapada da daju jedan gol. Mi im to nećemo dozvoliti, ukoliko otvorimo utakmicu na vreme, postignemo rano pogodak sigurno neće biti problema – poručio je Jovančić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.