JOŠ JEDAN PAMETNJAKOVIĆ: Zvezda Bajerna napustila karantin pa napravila saobraćajnu nesreću!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2020, 08:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN PAMETNJAKOVIĆ: Zvezda Bajerna napustila karantin pa napravila saobraćajnu nesreću!

Neviđena glupost.

Defanzivac Bajerna iz Minhena Džerom Boateng napustio je karantin koji je obavezan zbog aktuelne pandemije korona virusa, da bi lokalna TVO stanica prenela informaciju da je 31 godišnjak doživeo lakšu saobraćajnu nesreću. Iskusni štoper nije imao dozvolu kluba da u utorak napusti svoj dom, a sve je učinio ne bi li posetio svog sina.

- Prihvatam svaku kaznu na ovom svetu ako je opravdana. Znam da je bila greška da ne javim klubu za moje putovajne, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali u tom trenutku, mislio sam samo na svog sina. Kada sin zove svog oca, onda naravno da idem, bez obzira koje je doba. Prihvatam svaku kaznu. Želeo bih da vidim tog oca koji ne bi otišao u takvom trenutku da bude sa svojim četvorogodišnjim sinom - objasnio je Boateng.

.@FCBayernEN fine defender @JB17Official Boateng for leaving Munich and visiting injured son 'without permission' #FCB #coronavirus https://t.co/DxQ7SaM35m

— myKhel.com (@mykhelcom) April 2, 2020

Bavarci su u svom saopštenju potvrdili da će igrač biti novčano kažnjen i da će ta svota biti data u humanitarne svrhe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.