JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: Loša utakmica, ništa nismo pokazali

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2021, 13:40

JOKIĆ RAZOČARAN NAKON PORAZA: "Loša utakmica, ništa nismo pokazali"

Meč obeležila još jedna povreda u redovima Nagetsa.

Ekipa Denver Nagetsa poražena je na gostovanju od strane Golden Stejta, rezultatom 118:97. Osim poraza još jedan peh obeležio je ovaj meč. A to je povreda Vila Bartona.  Košarkaš Denvera Nikola Jokić ocenio je da je utakmica protiv bila 'dosta loša' za njegov tim sa svih aspekata.

Jokić je meč završio sa svega 19 poena.

Tri boda manje od Atletika ima Real, i u Španiji će do kraja prvenstva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svako kolo biti izuzetno zanimljivo. Real večeras (21.00) dočekuje Betis, koji nije naivan rival, a i bori se za Ligu Evrope - kvota na keca je 1,52, a na kombinazziju 1&3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid - Betis.

- Bili su bolji od nas u svakom segmentu. Mi smo promašili mnogo šuteva. Jednostavno, bili su bolji. Dobar su tim, imaju dobrog trenera, lidere, pomažu jedni drugima, ne odustaju - rekao je Nikola i dodao:

- Izugubili smo i prošli put kad smo bili ovde. Oni igraju lepu košarku, Stef Kari igra izuzetno. Nekako, svako zna svoju ulogu, niko ne forsira ništa posebno. Loša utakmica za nas, prvo jer nam se povredio igrač, drugo jer nismo ništa pokazali. Dosta loša utakmica.

Na pitanje šta Nagetsi mogu bez važnih igrača, kao što su Džamal Marej, Monte Moris i Vil Barton, srpski centar je odgovorio:

- Nadam se da niko više neće da se povredi. Nedostaje nam Džamal, Monte nije tu, sad i Barton. Svi su dobri igrači, važni za tim. Videćemo šta možemo da radimo. To je prilika za druge da se dokažu - zaključio je centar Denvera, Nikola Jokić.

Denver je trenutno četvrti na Zapadu sa skorom 38-21. Naredni meč igraće protiv Hjuston Rokitsa.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.