JOKIĆ OTKRIO SVE O POBEDONOSNOJ BLOKADI: Išao sam baš jako, čak i na faul

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2021, 10:01

JOKIĆ OTKRIO SVE O POBEDONOSNOJ BLOKADI: "Išao sam baš jako, čak i na faul"

Srpski košarkaš junak meča.

Ekipa Denver Nagetsa izvojevala je još jednu pobedu. U napetoj završnici pali su Nju Orleans Pelikansi (114:112) a junak meča bio je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je ubacio 32 poena Nju Orleans Pelikansima i blokirao Zajona Vilijamsona za pobedu.

Ipak, utisak je da je to mogla da bude laka pobeda, pošto su Nagetsi na samo 45 sekudni do kraja imali +9, ali su izgubili nekoliko lopti.

Upitan o tome šta se desilo u poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << minutu, Jokić odgovara:

- Bili smo užasni. Izgubili smo nekoliko lopti, oni su dali neke lake poene, ali su pogodili i neke teške šuteve. Na kraju smo imali i malo sreće – košarkaški Bogovi uvek nagrade one koji se bore - iskren je Jokić.

Ono što je i najviše obeležilo ovaj meč upravo je bila blokada Srbina nad Zajonom na nešto manje od četiri sekunde do kraja.

- Što se tiče blokade, Ingram je prošao kroz sredinu, ja sam bio na Zajonu i zaustavio sam ga. Išao sam jako, samo sam hteo da ne ubaci loptu u koš. Išao sam baš jako, čak i na faul - jasan je srpski košarkaš koji je dodao:

- Ne znam šta je bio ključ pobede. Možda ukradene lopte i brzi napadi, poeni u kontri. Imali smo i otvorene šuteve, ali neke nismo pogađali. Kada je trebalo pogađali smo i to je najvažnije u NBA ligi, moraš da budeš najbolji kada je najpotrebnije - zaključio je Nikola.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgled Džoli, supruga MMA borca Dastina Porijea

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.