JOKIĆ BRILJIRAO, PROFESOR DRŽAO LEKCIJE: Evo kome je pripao OBRAČUN Srba u NBA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOKIĆ BRILJIRAO, PROFESOR DRŽAO LEKCIJE: Evo kome je pripao OBRAČUN Srba u NBA (VIDEO)

Prštalo u Koloradu.

Košarkaši Denvera savladali su u malom srpskom derbiju Sakramento rezultatom 120:115. Obračun Srba pripao je fenomenalnom Nikoli Jokiću, koji je naspram sebe imao još raspoloženijeg Nemanju Bjelicu.

Blistavo veče imao je Nikola Jokić, srpski centar i prva zvezda Nagetsa ubacio je 17 poena, uz osam skokova i četiri asistencije. Promašio je samo jedan šut iz igre, od ukupno osam pokušaja. Ipak Džoker nije bio najefikasniji, pošto su Vil >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Barton i Majkl Džej Porter ubacili po 19 poena u pobedničkom timu.

Što se tiče Kraljeva, briljirao je Nemanja Bjelica. Popularni Profesor delio je lekcije i bio najefikasniji igrač meča sa 27 poena, šest skokova i dve asistencije, dok je Bogdan Bogdanović ubacio sedam koševa, uz pet uhvaćenih lopti.

Denver je tokom celog meča kontrolisao utakmicu, da bi Sakramento u finišu susreta serijom 10:0 uspeo da smanji na 108:104 i zapreti, ali to je bilo sve pošto je tim iz Kolorada dodao gas i rutinski priveo posao kraju.

Lejkersi su savladali Dalas 108:95, LeBron Džejms je postigao 13 poena uz isto toliko asistencija i šest skokova, dok je Luka Dončić kod Maveriksa ubacio 19 poena, uz četiri skoka i sedam dodavanja. Srpski centar u redovima Teksašana Boban Marjanović je za samo tri minuta na parketu imao dve uhvaćene lopte, dok Marko Gudurić nije igrao za Memfis u pobedi nad Šarlotom (117:104).

Oklahoma je pobedila šampiona 98:97, Kris Pol je imao 25 poena, 11 skokova i osam asistencija, dok je mladi Šej Gildžes Aleksander odigrao fenomenalnu utakmicu, postigavši 32 poena za Tandere.

Nju Orleans je iskoristio izostanak najvećih zvezda Hjustona, kapitena Džejmsa Hardena i Rasela Vestbruka, pa je zahvaljujući raspoloženim Lonzom Bolom i Brendonom Ingramom koji su ubacili po 27 poena, trijumfovali rezultatom 127:112.

REZULTATI:

Toronto - Oklahoma 97:98

Denver - Sakramento 120:115

Memfis - Šarlot 117:104

Nju Orleans - Hjuston 127:112

Los Anđeles Lejkers - Dalas 108:95

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda italijanska novinarka Đurđa Venturini.

To night TikiTaka!!!! ⚽️⚽️

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 6. Окт 2019. у 4:00 PDT

L’estate sta finendo e un anno se ne va ...

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 21. Авг 2019. у 8:53 PDT

È solo questione di tempo ...⏱#giorgiaventurini #mysummer#radiomontecarlo#mediaset

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 8. Авг 2019. у 12:06 PDT

Buon weekend 🚣‍♀️#giorgiaventurini #radiomontecarlo #roma#milano#summer2019

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 5. Јул 2019. у 6:56 PDT

Buon weekend 🚣‍♀️#giorgiaventurini #radiomontecarlo #roma#milano#summer2019

Објава коју дели GIORGIA VENTURINI (@giorgiaventurini) дана 5. Јул 2019. у 6:56 PDT
Pogledaj vesti o: NBA,   Dzej

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALO LEVO, PA DESNO, HOPA CUPA: Jokić BRUTALNIM promenama BACIO dvojicu! SPEKTAKULARAN koš... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Dec.2019

U pobedi Denvera nad Sakramentom...Košarkaši Denvera savladali su Sakramento u "Pepsi Centru" sa 120:115, a meč je obeležio fenomenalan potez Nikole Jokića koji je u jednom napadu sa dva sjajna driblinga izbacio tandem Kingsa, pre nego što je lagano položio loptu u koš...Sjajan potez Srbina možete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.