JEZIVE SCENE U SAD: Na mehaničara ekipa naleteo auto, bio je priklješten između va vozila (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2020, 09:06

JEZIVE SCENE U SAD: Na mehaničara ekipa naleteo auto, bio je priklješten između va vozila (VIDEO)

Trenuci su trajali kao večnost.

Odlazak u boks tokom automobilskih trka uvek izaziva gužvu i često ume da bude veoma opasno u tim trenucima, što se pokazalo i tokom trke Naskar kup serije u Indijanapolisu zaista mučnom scenom koja je prestravila sve prisutne.

Jedan od mehaničara ekipe Blejni, Zak Prajs ozbiljno je povređen dok je radio na automobilu svog tima kada je na njega naleteo automobil druge ekipe i potpuno ga zgnječilo uz njegov automobil. Udarac je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << silovit pa je Prajsu spala kaciga, a on je posle svega ipak nekako uspeo da se domogne boksa svoje ekipe. Prajs je vrlo brzo prebačen u bolnicu, a već sa nosila je podignutim palcem pokazao da je sve u redu.

- Zak će biti dobro, potrebno je vreme da se oporavi. Moglo je da bude mnogo gore - rekli su iz Blejni tima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.