JELENI NIJE SVEJEDNO: Najpoznatija P*RNO glumica VOLI Noleta i to ne krije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2020, 19:01

JELENI NIJE SVEJEDNO: Najpoznatija P*RNO glumica VOLI Noleta i to ne krije (FOTO)

Libanka obožava sport.

Jedna od najpoznatijih glumica u filmovima za odrasle Libanka Mia Kalifa (27) je velika ljubiteljka sporta, a u srcu nosi fudbalski klub Vest Hem. Ipak, da ne prati samo fudbal pokazala je pre nešto više od pet godina kada je putem Tvitera otkrila da je veliki navijač najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića.

Mia je tada napisala da uživa u igrama koje pruža Đoković.

- Ovo su bile dve najbolje sezone koje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam pratila kao Noletov navijač. Podrška dok ne umrem - napisala je Kalifa.

Nama ostaje da se zapitamo kako je Jelena Đoković reagovala na ovo, pošto verujemo da su Novaku poznati život i delo popularne Libanke.

Tekst sa našeg portala koji je tada napisan o ovom Tvitu pročitajte OVDE.

Neke provokativne Kalifine fotografije pogledajte u sledećoj galeriji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.