JELENA NAVIJALA ZA JEDNOG, STEFAN ZA DRUGOG: Novak priznao da nije ni gledao finale Nadala i Medvedeva

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2022, 00:03

JELENA NAVIJALA ZA JEDNOG, STEFAN ZA DRUGOG: Novak priznao da nije ni gledao finale Nadala i Medvedeva

Mnogi nisu gledali...

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković preživeo je pravu torturu u Australiji, a o svim dešavanjima u januaru ove godine govorio je ekskluzivno za britanski BBC.

Ranije tokom dana su se pojavili isečci intervjua, gde je Novak istakao da je spreman da žrtvuje buduće trofeje sa najvećih turnira jer ne želi da ga primoravaju na vakcinaciju.

Bio je bespomoćan.

- Nije bilo ni malo prijatno. Ne želim da sedim ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da se žalim na uslove u tom centru jer sam ja ostao sedam dana. Osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da koristim telefon tri ili četiri sata. Bilo je usred noći, od jedan ujutru do devet ujutru, nisam spavao jer su me ispitivali svakih 30 minuta. Bilo je mnogo, mnogo intervjua koji su započinjali, a onda pauzirani kako bi neka osoba razgovarala sa nadređenima. Trajalo je to čitavu noć. Nisu to bili normalni dani treninga koje sam obično imao pre grend slem takmičenja - rekao je Novak, a celu izjavu o torturi i detaljima zbog kojih se kaje možete čitati OVDE.

Nole je propustio Australijan open, a u finalu tog turnira su se sastali Rafael Nadal i Danil Medvedev. Prvi reket sveta taj meč - nije gledao.

- Nisam želeo da gledam meč, jer sam želeo da budem na terenu. Bilo mi zabavno pošto je moja supruga navijala za Medvedeva, a moj sin za Nadala - izjavio je za BBC Novak Đoković.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.