JEDVA SU DOČEKALI: Navijači Španca odmah UDARILI na Noleta, pokazali mu Nadalovu sliku za zlatom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 12:25

JEDVA SU DOČEKALI: Navijači Španca odmah UDARILI na Noleta, pokazali mu Nadalovu sliku za zlatom

Ostaje samo san.

Novak Đoković nije uspeo da ostvari veliki san. Ponovo je zlatna olimijska medalja ostala nedostižna za srpskog šampiona. Kad su svi mislili da ga u Tokiju niko neće zaustaviti desio se Aleksandar Zverev.

Igrao je Nole odlično do polovine drugog seta, imao vođstvo od 1:0 i brejk, tako da se trijumf nazirao. Ali, onda je usledio neverovatan pad u igri Đokovića što je Zverev znao da iskoristi.

 Poraz Novaka Đokovića >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šokirao je teniski svet. Njegovi navijači bili su tužni i šokirani. A bilo je i onih koji su likovali.

Tako su se navijači Rafaela Nadala odmah oglasili na društvenim mrežama.

Hey @DjokerNole, c’est quoi ça ? 🥇 #Tokyo2020 pic.twitter.com/UwbMZ7p8rc

— Laura (@LauraRmo) July 30, 2021

Okačili su fotku Nadala sa zlatnom medaljom sa Olimpijskih igara iz Pekinga 2008. godine. Uz zajedljiv komentar "Šta ima Nole?"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.