JEDINO SU ONI IGRALI U SRBIJI: Pogledajte koji je REZULTAT!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Dec.2018, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEDINO SU ONI IGRALI U SRBIJI: Pogledajte koji je REZULTAT!

Bilo je žestoko.

Zajednica Superlige odložila je gotovo sve mečeve 21. kola, zbog vremenskih neprilika koje su zadesile fudbalsku Srbiju. Čak pet, od osam utakmica, pomereno je za prolećni deo, uz mogućnost da duel Čukaričkog i Crvene zvezde bude odigran kroz 24 časa.

ZVANIČNO: Doneta odluka da li će igrati Čukarički i Zvezda (FOTO)

U HUMSKOJ PRELOMILI: Partizan ISTUPA iz Superlige!

Jedini susret koji je odigran jeste u Surdulici. Vredni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navijači Radnika očistili su teren za meč protiv Bačke, a igrači su im se odužili pobedom nad Palančanima od 3:2.

Golove za domaćina postigli su Igor Zlatanović u 10. Miloš Stojanović (iz penala) u 38. i Zoran Danoski u 51. minutu, dok su za goste strelci bili Luka Mićić u 15. i Grabež u 70. minutu.

Radnik je sedmi na tabeli sa 28 bodova, dok je Bačka ostala na 12. poziciji sa 18 bodova.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.