JEDAN OD RAZLOGA JE JOVIĆ: Zidan u nikad težoj situaciji, BEZ IZLAZA JE - a ide se za Milano

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2020, 12:42

JEDAN OD RAZLOGA JE JOVIĆ: Zidan u nikad težoj situaciji, BEZ IZLAZA JE - a ide se za Milano

"Kraljevski klub" mora da pobedi, ali kako?

Desetkovani Real Madrid je izvukao bod na gostovanju Viljarealu, a u istom sastavu biće im još teže protiv Intera na Đuzepe Meaci.

Trener "Kraljevskog kluba" Zinedin Zidan sa nestrpljenjem očekuje testove Kazemira, Edera Militaa i nada se da će se Karim Benzema oporaviti do srede, u suprotnom, biće u velikom problemu.

Kapiten Serhio Ramos mora da pauzira barem još sedam do 10 dana, Valverde će na teren tek >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sredinom decembra, dok je Luka Jović pozitivan na koronavirus. Kazemiro i Militao su već bili negativni prošle nedelje, ako budu i na današenjem testiranju, dobiće dozvolu da igraju u Milanu.

Večiti derbi večeras od 21.00 u ABA ligi - posle dve  velike pobede u Evrokupu (Uniks i Huventud), Partizan čeka Zvezdu, a s obzirom na mnogo boilji start sezone, crveno-beli su veliki favoriti. Tako je kvota na pobedu Partizana čak 3,50, a na Zvezdu 1,35. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Zvezda.

Karim Benzema i dalje radi odvojeno od ekipe, Zidan veruje da će moći da računa na njega protiv Intera. Eden Azar i Isko su totalno van forme, Modrić, Kros i Edegor moraju da drže vezni red, ali bez Ramosa i Benzeme to nije isti tim.

Real ne bi smeo da dopusti da izgubi, grupa je najujednačenija, Menhengladbah ima pet, Šahtjor i Real po četiri, a Inter samo dva boda. Jasno je, u slučaju poraza, Real pada na poslednje mesto u grupi, dva kola pre kraja.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Kristina Janjić, supruga Aleksandra Mitrovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.