JEDAN MU JE BIO DOVOLJAN: Ronaldo pogodio protiv Nemačke i postavio novi rekord

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 19:51

JEDAN MU JE BIO DOVOLJAN: Ronaldo pogodio protiv Nemačke i postavio novi rekord

Nema granica za Portugalca.

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo bio je strelac u meču drugog kola grupe F protiv Nemačke, a tim pogotkom je stigao do još jednom rekorda u svojoj karijeri.

Član Juventusa kojeg će najverovatnije napustiti, postao je prvi igrač u istoriji šampionata Starog kontinenta koji je postigao makar po tri pogotka na tri različita turnira.

U prvom kolu protiv Mađarske u pobedi od 3:0 je Ronaldo bio dvostruki strelac, dok je protiv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemaca postigao vodeći gol za Portugal. Ronaldo je najmanje po tri gola postizao i na evropskim prvenstvima 2012. i 2016.

Španci nisu uspeli u prvom kolu da pobede Švedsku, Poljska je iznenađujuće izgbubila od Slovačke, i danas (18.00) ove dve selekcije praktično igraju za goli život. Kvota na Špance je 1,43, na iks 4,50, a na Poljake čak 7,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Španija - Poljska.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Jeločnik, simpatija Ognjena Vranješa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NEZAUSTAVLJIV: Ronaldo oborio još jedan rekord! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Jun.2021

Nema rekorda koji Ronaldo ne može da sruši. Kristijano Ronaldo je još jednom uspeo da oduševi navijače širom sveta. Postigao je vodeći gol protiv Nemačke u derbiju grupe F, a tim pogotkom oborio još jedan rekord. Portugalac je pogodio mrežu „Pancera“ za vođstvo 1:0, svemu je prethodio...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.