JAUCI I OČI PUNE SUZA: Francuska DESETKOVANA protiv Švajcarske! Napustio je trening PLAKAJUĆI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2021, 12:18

JAUCI I OČI PUNE SUZA: Francuska DESETKOVANA protiv Švajcarske! Napustio je trening PLAKAJUĆI (VIDEO)

Selektor Dešan u ogromnim problemima.

Nastavljaju se nevolje za reprezentaciju Francuske na Evropskom prvenstvu. Iako su prošli "grupu smrti" kao prvoplasirani, Trikolori su se suočili sa ogromnim problemima pred duel osmine finala protiv Švajcarske.

Najpre su zbog povreda iz stroja ispali levi bekovi Lukas Ernandez i njegova alternativa Luka Dinj.

Spisku povređenih priključio se i Adrijan Rabio, koji je odigrao 184 minuta u grupnoj fazi, a poslednji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u moru pehova za Trikolore je povreda Tomasa Lemara, koga su izneli sa terena jer je tokom treninga stradalo levo koleno.

🚨Thomas Lemar 🇫🇷 suffers a left knee injury in a collission in the trainingpic.twitter.com/Di3bi62pwO

— CAMPEONES DE LIGA ❤️🇮🇳🤍 🏆#11 (@Atletindia) June 24, 2021

Fudbaler madridskog Atletika je bukvalno jaukao od bolova i njegovo učešće protiv Švajcaraca je pod ogromnim znakom pitanja.

Kada se tome doda da je Usman Dembele završio učešće na Evropskom prvenstvu, jer je povredio koleno u meču protiv Mađarske (1:1) posle samo 22 minuta provedena na terenu.

Napadač Barselone pauziraće najmanje tri sedmice i odavno je napustio kamp Francuza, koji su bili smešteni u Budimpešti. Ostaje pitanje ko će igrati za svetske šampione u meču sa Sajdžijama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.