JASNA PORUKA ZA BORJANA NA SEVERU: Golmanu Zvezde će krenuti suze kad OVO vidi (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 18:28

JASNA PORUKA ZA BORJANA NA SEVERU: Golmanu Zvezde će krenuti suze kad OVO vidi (FOTO)

Jako lepo.

Meč protiv Milana na stadionu "Rajko Mitić" bio je 51. u evropskim takmičenjima za kapitena Milana Borjana u dresu Crvene zvezde. Ta utakmica podigla ga je na sam vrh liste kontinentalnih nastupa u crveno-belom dresu, jer je time prestigao dotadašnjeg rekordera Vladimira Petrovića Pižona. Nedelju dana kasnije stigao je do svog 52 nastupa i tako dodatno učvrstio sebe na čelu tabele.

Mnogo puta je konstatovano da je Milan Borjan Zvezdin najbolji golman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u ovom veku, što on, konstantno, iz utakmice u utakmicu dokazuje. Kapiten tima srušio je rekord koji je na snazi već četiri decenije, a koji je prethodno postavio Vladimir Petrović Pižon. U utakmici sa Slovanom iz Libereca je izjednačen, a Borjan ga je oborio u dvomeču s Milanom.

- Ponosan sam što sam deo Zvezdine istorije. Učiniću sve da nastavimo da je pišemo i narednih sezona - rekao je tada Borjan.

Atletiko posustaje, kao i Viljareal. Na Madrigalu Atletiko nije slavio od 2015. Dvojka se večeras (21.00) plaća sa 2,60, opcija je i tip 2-3 gola za 1,95. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Viljareal – Atletiko Madrid.

Pred meč sa Proleterom, na stadionu "Rajko Mitić" je razvijen transparent navijača crveno-belih.

- U fudbalsku odanost ne umire vera, hvala ti, Borjane, što gledam rekordera - piše na tribinama. Sigurno je da će golmanu Zvezde krenuti suze od radosti i ponosa kada ugleda ove reči.

Činjenica je da Borjan nije propustio nijednu evropsku utakmicu od kada je došao u Crvenu zvezdu, još davne 2017. godine. Od samog starta zauzeo je mesto u prvoj postavi i postao miljenik Zvezdinih navijača. Odigrao je više od 160 utakmica u svim takmičenjima, a nastupao je ukupno 51. put u Evropi, čime je uspeo da sruši rekord koji je dugo bio nedodirljiv.

ZVEZDINI EVROPSKI REKORDERI:

1. Milan Borjan 52

2. Vladimir Petrović 50

3. Dušan Savić 41

4. Jovan Aćimović 39

5. Zoran Filipović, Mihalj Keri, Miloš Šestić 35

Takođe, pred početak utakmice sa Proleterom dres sa brojem 100 dobio je Miloš Degenek. On je stigao do trocifrenog broja nastupa za tim iz Ljutice Bogdana.

BONUS GALERIJA:

Pogledajte kako izgleda Natalija Ilić, lepša polovina Sergeja Milinkovića-Savića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.