JAPANAC - DOBAR SPARING PARTNER: Novak FURIOZNO do drugog kola Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Maj.2022, 23:04

JAPANAC - DOBAR SPARING PARTNER: Novak FURIOZNO do drugog kola Rolan Garosa

Preskočena prva prepreka.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, prvi reket sveta je bio bolji od Japanca Jošihita Nišioke 6:3, 6:1, 6:0 posle svega igre.

Najveći otpor Japanac je pružio u prvom setu, čak je i u prvom gemu na servis Đokovića imao tri brejk lopte, ali nije uspeo da na startu oduzme servis protivniku.

Držao se Nišioka do sredine seta, kada je Novak ostvario brejk koji mu je bi dovoljan za osvajanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvog dela igre.

U drugom setu totalna dominacija Đokovića, furiozna igra i 6:1 za kapitalnu prednost.

NOVAK WINS.#RolandGarros pic.twitter.com/aAEd9HHgc7

— Roland-Garros (@rolandgarros) May 23, 2022

Ni u nastavku se nije situacija značajnije promenila i Srbin je rutinski stigao do druge runde, gde će igrati sa boljim iz duela Molčan-Korija, taj meč je pomeren za utorak zbog kiše u Parizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.