JANKOVIĆ ZA SRBIJU DANAS: Kada bude NAJVAŽNIJE, lopta će da uđe

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JANKOVIĆ ZA SRBIJU DANAS: Kada bude NAJVAŽNIJE, lopta će da uđe

Sada sledi duel sa Ritasom.

Košarkaši Partizana upisali su novu pobedu u Evrokupu. Ekipa Andree Trinkijerija savladala je Monako i sada u narednom kolu čeka Ritas.

- Bitna pobeda. Moramo da iskoristimo to. Mlada smo ekipa i moramo stalno da rastemo - rekao je za Srbiju Danas Stefan Janković koji nije ubacio nijedan poen. U samoj završnici promašio je zicer...

- Šta da radim, desi se.

Posle toga, prišao mu je kapiten Novica Veličković i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rekao da će ući kada bude najbitnije.

- To je to. Mislim da sam pokazao da se ne plašim velikih momenata. Nije bilo za pobedu, i to je sada potpuno nebitno.

Posle ovog meča, okreću se i regionalnom takmičenju.

- Sada je do nas, ali prvo gledamo ABA ligu. Svi znamo koliko je važna utakmica sa Megom. U prvom meču je bilo teško. Dejan Milojević ih fenomenalno vodi i mislim da smo spremni. Imaju mnogo mladih igrača, i uvek igraju do kraja. Igramo pred našim navijačima i bitno je da nastavimo seriju - zaključio je Janković.

BONUS GALERIJA

Pogledajte i neke koreografije Grobara

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.