Iznenađenje u Inđiji, domaćin savladao Vojvodinu

Izvor: RTS, 14.Jun.2020, 16:02

Iznenađenje u Inđiji, domaćin savladao Vojvodinu

Fudbaleri Inđije savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u meču 29. kola Linglong Superlige Srbije.
Inđija je do prednosti došla u 23. minutu, kada je Nebojša Bastajić zatresao mrežu.

Vojvodina je u nastavku meča pokušavala da dođe do izjednačenja, ali je domaćin u poslednjem minutu mečka stavio tačku, preko Stefana Purtića.

Na otvaranju kola Proleter i Javor >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << odigrali su nerešeno u Novom Sadu 2:2, dok je Voždovac je na Banjici savladao Rad sa 2:0.
Fudbaleri Spartaka bili su ubedljivi u gostima protiv Mačve.  
Superliga 29. kolo:
Petak:
Proleter - Javor 2:2
Rad - Voždovac 0:2
Subota:
Mačva - Spartak 1:4
Napredak - Mladost 1:0
Radnik - Radnički 2:4
Nedelja:
Inđija - Vojvodina 2:0
TSC - Crvena zvezda
Partizan - Čukarički
Tabela: Crvena zvezda 75, Partizan 61, Vojvodina 59, TSC 56, Radnički 49, Čukarički 48, Spartak 46, Voždovac 44, Mladost 40, Proleter 30, Radnik 30, Napredak 30, Inđija 25, Javor 25, Rad 15, Mačva 13.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Iznenađujući poraz Voše u Inđiji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jun.2020

Fudbaleri Inđije savladali su na svom terenu ekipu Vojvodine sa 2:0 u meču 29. kola Linglong Superlige Srbije...Inđija je do prednosti došla u 23. minutu, kada je Nebojša Bastajić zatresao mrežu...Vojvodina je u nastavku meča pokušavala da dođe do izjednačenja, ali je domaćin u poslednjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.