Iznenađenje, nazire se epilog sage oko Ikardija?

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2019, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iznenađenje, nazire se epilog sage oko Ikardija?

Puno bure izazvao je Argentinac sa svojom suprugom.

Mauro Ikardi je ostao bez kapitenske trake u Interu, u timu ga nema od kako ga je kao kapitena zamenio Samir Handanovič.

U pitanju je povreda kolena, mada se čitava povreda dovodi pod znak pitanja, sumnja se da je to samo izgovor za Argentinca koji želi da menja sredinu.

Ipak, Bepe Marota je smirio strasti, obavio je par razgovora sa argentinskim fudbalerom i njegovom suprugom, navodno će konačna odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << biti doneta po završetku sezone.

Nove informacije iz Italije govore da bi stvari mogle povoljno da se razviju po "Neroazure", kako je Mauro Ikardi spreman da se vrati treninzima.

On će sutra početi sa treninzima, ali će mu društvo praviti samo Berni, Padeli, D'Ambrozio, Dalber, Ranokija i Galjardini, kao i povređeni Naingolan, jer su ostali igrači sa svojim reprezentacijama.

I pored toga, napravljen je pozitivan pomak, ali će se više znati kada čitava ekipa bude ponovo na okupu, kako je Ikardi navodno u lošim odnosima sa pojedinim prvotimcima i od njihovog slaganja bi dosta toga moglo da zavisi.

Italijni ističi da je ovo svakako pomak, videćemo kako će se situacija razvijati narednih dana.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.