Izgubili su leš mog oca, ne znamo gde je

Izvor: B92, 29.Mar.2020, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Izgubili su leš mog oca, ne znamo gde je"

Bizarna priča dolazi nam iz Španije, gde je, uz Italiju, najteža situacija tokom pandemije koronavirusa.

Nekadašnji predsednik Real Madrida Lorenco Sans preminuo je prošle nedelje od posledica novog virusa u 76. godini, a njegov sin je sa javnošću podelio neverovatnu priču.

Naime, on tvrdi da je telo njegovo oca izgubljen.

"Izgubili smo trag gde je mrtvo telo mog oca. Prvobitna ideja je bila da se kremira u utorak, ali je ceremonija otkazana zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kolapsa madridske mrtvačnice, toliko posla, toliko leševa... Prebacili su nas na centralno groblje San Isidro, ali, kako je tamo bilo nemoguće obaviti potrebne radnje, prebačeni smo na Eskorijal", ispričao je Lorenco Sans junior za špansku televiziju.

Eskorijal je mesto i groblje oko 40 kilometara udaljeno od Madrida.

"Javili su nam da oni ne znaju gde je leš. A sad ne znamo ni mi", rekao je Lorenco.

Njegov otac ostaće upamćen kao predsednik Reala koji je vratio slavu ovom klubu, a Madriđani su tokom njegovog mandata osvojili dve titule Lige šampiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.