Izgubili strpljenje, Sergej na prodaju na zimu? Novi klub u igri?

Izvor: Sportske.net, 09.Okt.2018, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgubili strpljenje, Sergej na prodaju na zimu? Novi klub u igri?

Iako brojevi pokazuju da je odigrao solidno protiv Fiorentine, hajka se nastavlja. Da li bi u januaru već mogao da napusti Italiju?

I dalje se ne stišava frka oko Sergej Milinković Savića. Naime, italijanski mediji pišu da je i u pobedi protiv Fiorentine bio slab, mada brojke pokazuju drugačije stvari, oduzeo je 12 lopti, trčao najviše u veznom redu.

Međutim, i danas su osvanuli naslovi da Lotito gubi strpljenje, da u ovom trenutku niko nije zadovoljan formom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbina. Luis Alberto je već platio ceh, preselio se na klupu, a mnogi veruju da je Lacio silno pogrešio što je odbio ponude za našeg igrača i da bi i Simone Inzagi trebalo da ohladi Milinković-Savića.

Na to se nadovezao pritisak navijača i onaj ružni transparent o kome smo pisali, pa situacija za Sergeja koji je produžio ugovor nije nimalo laka.

Videćemo šta će se dešavati, Juventus je negirao da je zainteresovan, kao i da je pregovarao sa Lotitom, Milan bi navodno narednog leta mogao da uputi ponudu.

Ali, možda bude kasno.

Iz Engleske je stigla priča da bi već na zimu Sergej mogao da napusti Apenine. Totenhem koji nije kupio nijednog igrača ovog leta traži zamenu za Dembelea koji se seli u Kinu.

Ali, da li Danijel Levi može da plati Lotitu više od 100 miliona evra?

S obzirom na politiku "Pevaca", nije verovatno, mada su uštedeli novac tokom leta, a Sergej bi se idealno uklopio u vezni red.

Videćemo šta će od svega biti, tek mnogo toga zavisi kako će do kraja godine igrati i može li Srbin da se vrati u prošlogodišnju formu?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.