Izgleda da Obamejan stvarno ide, Dortmund našao zamenu?

Izvor: MozzartSport.com, 01.Feb.2017, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgleda da Obamejan stvarno ide, Dortmund našao zamenu?

Tomas Tuhel je kao prvog pika označio napadača Atletika iz Bilbaa, 22-godišnjeg Injakija Vilijamsa

Izgleda da se ponovo nešto veliko sprema u Borusiji iz Dortmunda i da priče o odlasku Pjera Emerika Obamejana na kraju sezone možda i nisu samo plod mašte medija na Pirinejskom polustrvu i Nemačkoj.

A dobro obaveštena Marka donosi vest koja potvrđuje da se Borusija sprema za život posle Obemajana jer je „pikirala“ fudbalera Atletik Bilbaa Injakija >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Vilijamsa kao njegovu zamenu.

Isti izvor navodi da su Milioneri iz Dortmunda navodno spremni da naleto plate propisanu klauzulu za obeštećenje Bilbau, a ona iznosi 50.000.000 evra.

Marka tvrdi kako se 22-godišnji Vilijams savršeno uklapa u ono što traži trener Borusije Tomas Tuhel jer je mlad i talentovan, a novac za ovaj transfer došao bi, naravno, od prodaje Obamejana.

Vilijams je za prvi tim Atletika debitovao u decembru 2014. godine, a do sada je za najtrofejniji baskijski klub odigrao 89 utakmica i postigao 20 golova.

Ovom fudbaleru, inače, ugovor sa Bilbaom ističe tek u junu 2021. godine, a tokom zimskog prelaznog rika za njega su se interesovali i neki premijerligaški klubovi.

Inače, prema informacijama iz nemačkih medija Borusija bi bila spremna na leto da proda Obamejana onom klubu koji bi ponudio 80.000.000 evra, a u ovom trenutku tu cifru navodno je spreman da plati madridski Real.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.