Izbačen pa vraćen - Još jedna Balotelijeva epizoda!

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2020, 11:14

Izbačen pa vraćen - Još jedna Balotelijeva epizoda!

Igrač Breše imao 'opravdanje'.

Pre dva dana internetom su se raširile fotografije i snimci kako Mario Baloteli dolazi u trening centar Breše da bi posle samo pola sata bio na izlaznoj kapiji. Spekuliše se da je došlo do rasprave sa jednim od članova uprave kluba da bi napadač ubrzo bio izbačen, što je ubrzalo priče o raskidu ugovora.

Danas italijanski mediji pišu kako će se napadač vratiti treninzima.

Naime, Baloteli je imao gastroenteritis, doktor >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je savetovao da se oporavlja do srede međutim napadač se osećao bolje i hteo dan ranije da krene sa treninzima. Njegovo kršenje saveta je dovelo do toga da se vrati sa treninga u utorak.

Breša, koja se nalazi na severnom delu Lombardije, je oprezna po pitanju povratka igrača. Taj region je jedan od najgore pogođenih tokom korona pandemije, zato se insistira na poštovanje lekarskih saveta.

Ostaje nam da sačekamo današnje izveštaje iz Italije i vidimo dalju situaciju sa Balotelijem i treningom. Zasigurno ovo nije kraj 'sapunice'.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.