Ivić i Arteta u kontaktu, stršljenovi dobijaju odlično pojačanje?

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2020, 23:20

Ivić i Arteta u kontaktu, "stršljenovi" dobijaju odlično pojačanje?

Španski stručnjak ima 'domaći' za defanzivca.

Prelazni rok za engleske klubove još traje, to jest ako žele da kupuju unutar svojih granica.

Rok se završava 16. oktobra a moguće da će upravo Votford dobiti odlično pojačanje u defanzivi.

Tim našeg Vladimira Ivića iz četiri meča ima sedam osvojenih bodova, jedini poraz mu je naneo kolega Paunović sa Redingom.

"Stršljenovi" i dalje traže pojačanja a prema pisanju engleskih medija - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << blizu selidbe na "Vikaridž roud" jeste mladi defanzivac Arsenala Vilijam Saliba.

Francuz je došao u poslu vrednom 26 miliona funti iz Sent Etjena, ali jasno da će mu trebati više iskustva kako bi ušao u prvi tim. Arteta je spreman da ga pošalje u Čempionšip, namera Španca jeste da pored minuta dobije i iskustvo odbrane posle prekida u engleskom šampionatu.

Pored Votforda, Salibu želi i Brentford. Ostaje da se vidi ko će se izboriti za jednogodišnju pozajmicu talentovanog defanzivca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.