Ivanović potpisao poraz ekipe Mladena Krstajića (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 24.Mar.2018, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivanović potpisao poraz ekipe Mladena Krstajića (VIDEO)

Jedan potez razrešio sve dileme

Fudbaleri Partizana iskoristili su pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih obaveza da posete Bijeljinu i odigraju prijateljski meč sa Radnikom u kojem su Beograđani ostvarili minimalnu pobedu zahvaljujući pogotku Đorđa Ivanovića u 57. minutu.



Gostovanje šampiona Srnije u Republici Srpskoj izazvalo je veliku >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pažnju lokalne publike koja je u velikom broju iskoristila subotnje popodne da pogleda meč crno-belih koji su među 3.500 gledalaca imali vatrenu podršku nekoliko stotina navijača.



Utakmicom u Semberiji nastavljena je odlična saradnja dva kluba ostvarena u najvećoj meri zahvaljujući predsedniku Radnika i aktuelnom selektoru Srbije Mladenu Krstajiću. Isti rivali pre godinu dana su odmerili snage u Beogradu, a i tad je Partizan ostvario pobedu (2:0).

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.