Izvor: RTS, 20.Okt.2020, 10:01

Ivanović MVP trećeg kola ABA lige

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) trećeg kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Ivanović je u pobedi svog tima protiv čačanskog Borca (86:83) imao učinak od 27 poena, pet asistencija, dva skoka i dve ukradene lope za 30 minuta igre, što mu je donelo indeks korisnosti 32.
Plejmejker podgoričkog tima ujedno i je najbolji poenter kola, a u ovoj rundi istakali su se još Dominik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Žilber iz Zadara kao najbolji skakač (13 skokova), Filip Čović iz FMP-a kao najbolji asistent (devet dodavanja), dok je nabolji "kradljivac lopti" Entoni Klemons iz Igokee (četiri ukradene lopte).

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikola Ivanović MVP trećeg kola ABA lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Okt.2020

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović izabran je za najkorisnijeg igrača (MVP) trećeg kola ABA lige, saopšteno je danas na sajtu takmičenja...Ivanović je u pobedi svog tima protiv čačanskog Borca (86:83) imao učinak od 27 poena, pet asistencija, dva skoka i dve ukradene lopte za 30 minuta igre,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Nikola Ivanović MVP trećeg kola ABA lige

Izvor: B92, 20.Okt.2020

Košarkaš Budućnosti Nikola Ivanović proglašen je za igrača trećeg kola ABA lige...Ivanović je dao 27 poena, uz pet asistencija i po dva skoka i ukradene lopte u utakmici protiv Borca...On je sa 27 poena i najbolji strelac kola...Dominik Gilbert iz Zadra je sa 13 skokova najbolji u toj kategoriji...Kada...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.