Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2020, 09:19

Itudis prezadovoljan: Nikola pokazao ogromnu želju da zaigra za CSKA

“Posle pet godina u Olimpijakosu, bilo je vreme da se okrene novi list u karijeri“, priznao srpski as

Posle velike čistke u svlačionici, moskovski CSKA završio je prvi veliki posao na evropskoj košarkaškoj pijaci i potpisao trogodišnji ugovor sa Nikolom Milutinovim.

Srpski reprezentativac će u Moskvi imati ulogu prvog centra posle odlaska Kajla Hajnsa u milansku Olimpiju, te otkaza Kosti Kufosu. Šef stručnog štaba CSKA Dimitris Itudis >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bio je oduševljen dolaskom Milutinova.

“Igrao je u Olimpijakosu, sjajnom timu, pod komandom odličnih trenera. Nikola je već dokazao da je jedan od najvažnijih centara Evrope“, poručio je Itudis i dodao:

“Kada smo razgovarali, odmah je pokazao ogromnu motivaciju da brani boje CSKA, da se dokaže navijačima. Nikola će igrati na mestu koju su pokrivali brojni velikani, tako da će imati zahtevnu ulogu. Međutim, on je oduševljen i spreman da prihvati izazov. Siguran sam da će biti spreman, a Bogu se molim da ostane potpuno zdrav. Jedva čekam da počnemo da sarađujemo“.

Srpski košarkaši koji (bi mogli da) menjaju klub na leto

Nikola Milutinov je postigao velike stvari sa Olimpijakosom tokom petogodišnjeg boravka u Pireju, ali je posle određenih događaja u klubu shvatio i sam da je najbolje za njegovu karijeru da promeni sredinu i napravi korak napred.

“Posle pet godina u Olimpijakosu bilo je vreme da okrenem novi list u karijeri“, priznaje Milutinov i nastavlja:

“Sve odluke koje sam doneo u dosadašnjoj karijeri bile su manje-više teške, ali ova ne. CSKA je klub velike tradicije, predsednik voli klub, trofejni stručnjak na klupi, sjajna organizacija, moćna i prelepa Moskva. Jako sam počastvovan što sam postao igrač CSKA i svestan odgovornosti i ciljeva koje ovo slavno ime nosi. Ne mogu da dočekam da počnem, vidimo se uskoro u Moskvi“.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.