Itudis poludeo kao nikada do sada, igrači ga razdvajali od Amerikanca! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 27.Nov.2016, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Itudis poludeo kao nikada do sada, igrači ga razdvajali od Amerikanca! (VIDEO)

CSKA je nadigrao Nižnji Novgorod u utakmici VTB lige sa 105:78, ali je duel obeležila velika svađa trenera Dimitrisa Itudisa i Erona Džeksona.

Pobesneo je temperamentni Grk kao retko kada u karijeri, a kako ne bi došlo do fizičkog okršaja, reagovali su saigrači koji su brzo odvukli Džeksona ka tunelu. Što se utakmice tiče, Miloš Teodosić imao je solidan učinak sa 10 poena i osam asistencija.

VTBリーグ:CSKA vs NN

またしてもスロースタートのCSKA。何でこんなに立ち上がりに3P食らうんだろ?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << />
最初のタイムアウトでItoudis HCとAaron Jacksonがで揉める。AJはそのままどこかに行ってしまい、ベンチに戻らなかった。何やら不穏な空気が… pic.twitter.com/48YY3gMpW8

— RK (@eurorknone) November 27, 2016

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Frka u CSKA - Itudis i Džekson u epizodi: “Šta si rekao?“

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2016

Čak i u taboru šampiona Evrope ponekad dođe do nesuglasica..Varnice između trenera i igrača su nešto što se često dešava u košarci, a danas je “prštalo“ na klupi aktuelnog evropskog prvaka, CSKA iz Moskve. Na utakmici protiv Nižnjeg Novgoroda tokom tajm-auta došlo je do relativno ozbiljnog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.