Italijani sigurni, Gatuzo večeras igra za posao, novi trener već u ponedeljak?

Izvor: Sportske.net, 31.Avg.2018, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani sigurni, Gatuzo večeras igra za posao, novi trener već u ponedeljak?

Zloglasna dvonedeljna pauza bi trenera Milana mogla, ako izgubi večeras da odmah košta posla...

Nema nikakve sumnje, Rino Gatuzo je već pod pritiskom. Utakmica prvog kola je odložena, u drugom je izgubio posle preokreta u Napulju, zloglasna dvonedeljna pauza bi mogla da mu dođe glave.

Naime, večeras Milan dočekuje Romu, i iako iz kluba demantuju, ovo bi za Rina mogao da bude kraj, ako izgubi na "San Siru".

Nad trenerom Milana je senka Antonija Kontea >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se nagodio sa Čelsijem posle otkaza i sada je slobodan.

On je navodno uzeo godinu odmora, međutim, sada kada se situacija u Milanu finansijski stabilizovala i tim je ipak jači nego prošle sezone, sigurno da bi Konte razmislio.

Ovo bi bio treći put, odbio je Galijanija, odbio i Kineze na kraju prošle sezone, ali Maldini i Leonardo su nešto drugo, uz to "Eliot" ima novac da zadovolji njegove ambicije, pa je jasno, ako "Vučica" ujede Milan večeras na "San Siru", Gatuzo bi završio odiseju na klupi.

To bi dalo i dve nedelje Konteu da radi sa ekipom, što je uvek prednost, zbog toga je predstojeća pauza dodatni motiv za spekulacije o smeni trenera Milana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.