Izvor: MozzartSport.com, 17.Apr.2021, 12:34

Italijani nastavljaju da kuvaju: Stanković pregovarao sa Fererom nekoliko sati

Čini se da Sampdorija nije odustala, nego da je u velikoj ofanzivi na trenera crveno-belih

Inicijalna vest o interesovanju Sampdorije za Dejana Stankovića plasirana je na Apeninskom poluostrvu pre dve sedmice. Usledila je žestoka rekacija iz Ljutice Bogdana i reči generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića o tome da srpski šampion ima zajedničke planove sa nekadašnjim vezistom Lacija i Intera. Međutim, negativan stav iz Beograda nije pokolebao prvog čoveka Sampdorije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Masima Ferera koji je nastavio da vrši presing na Dejana Stankovića...

Nemoguće je provertiti tačnost informacije, ali italijanskimediji nastavljaju da kuvaju priču o potencijalnom dolasku trenera Crvene zvezde u Liguriju. Prvo je plasirana vest o tome da je Dejana Stankovića na sastanku sa ljudima iz Sampa predstavljao čuveni fudbalski agent Fali Ramadani. A danas sa čizme stiže i dopuna vesti.

Tačnije, pojedini mediji iz Ligurije pišu da je Dejan Stanković imao sastanak sa Masimom Fererom u Milanu, blizu Centralne stanice, nekoliko metara udaljenoj od sedišta Lige.

„Masimo Ferero je demantovao da je u sredu bio u Milanu. Ali istina je da je imao sastanak sa Stankovićem. Njihov razgovor počeo je oko podneva i trajao je nekoliko sati. Odmah posle toga Stanković je krenuo za Beograd. On je došao u Italiju kako bi se video se Fererom“, pišu Italijani, odnosno portal Kalčonjuz.

Činjenica je da je posle utakmice u Ivanjici, Dejan Stanković dao timu dva slobodna dana. On je taj period iskoristio za boravak u Italiji, gde je vreme provodio sa porodicom, što se može videti na Instagram profilima njegovih sinova.

Međutim, Stanković se, bar javno, do sada nije izjašanjvao o potencijalnoj ponudi Sampdorije i sastanaku sa prvim čovekom tog kluba. Jasno je da se nešto kuva, pošto je Klaudio Ranijeri na izlaznim vratima.

Poziv iz Italije jasan je pokazatelj da Stanković iza sebe ima odličnu sezonu. Praktično je osvojio titulu, u borbi je za trofej Kupa, napravio je istorijski rezultat u Evropi. Odigrao je i sjajan dvomeč sa Milanom koji će mu pre ili kasnije otvoriti vrata Kalča.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.