Italijani dva od moguća četiri: Volfzburg ponovo ponizio Inter, Torino umalo da iznenadi Zenit (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Mar.2015, 00:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijani dva od moguća četiri: Volfzburg ponovo ponizio Inter, Torino umalo da iznenadi Zenit (VIDEO)

Lord Bentdner strelac pobedonosnog gola na Meaci, a Maksi Lopez u sudijskoj nadoknadi vremena umalo doneo Bikovima produžetak

Italija je imala čak pet predstavnika u osmini finala Lige Evrope, a za plasman u samu završnicu ovog takmičenja boriće se samo dva – Napoli i Fiorentina.

Inter protiv Volfzburga nije uspeo da nadoknadi dva gola minusa iz prvog meča, štaviše nije uspeo ni časno da se oprosti pošto je i na svom terenu morao da juri rezultat, a na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je doživeo još jedan poraz – 1:2. Neroazuri su kapitulirali već u 24 minutu, kada je De Brujne asistirao usamljenom Kaliguri, koga su prethodno čuvari nonšalantno ostavili da istrči kontru do kraja i matira golmana Kariza. Inter u 71 minutu, uz dosta sreće, uspeva da dođe do izjednačenja preko Palasija, ali Niklas Bentdner minut pre kraja zakucava poslednji ekser u mrtvački sanduk – 1:2.

Nemanja Vidić je ceo meč presedeo na klupi, dok je Zdravko Kuzmanović ušao u igru u 55. minutu.

Torino je, za razliku od Intera, uspeo da pobedi Zenit sa 1:0, ali nedostajao im je još jedan gol da bi uspeli da dođu do produžetaka. Međutim, za to nije bilo vremena pošto su i taj jedini gol postigli u 90. minutu, kada je Glik uspeo da postigne, kako se spostavilo, samo počasni gol za Bikove. Poslednju šansu na meču imao je Maksi Lopez, koji je loptu već video u golu, ali je jedan protivnički igrač uklizao i izbacio istu u korner.

Nikola Maksimović je odigrao svih 90 minuta.

(FOTO: Actio images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.