Izvor: MozzartSport.com, 25.Jul.2021, 05:14

Istorijski dan za srpski boks: Nina Radovanović ubedljivo u drugo kolo

Prva naša bokserka na Igrama

Veliki dan za srpski boks! Prvi put u istoriji jedna bokserka iz naše zemlje se plasirala na Olimpijske igre. I debitovala je u velikom stilu.

Nina Radovanović je prošla u drugo kolo takmičenja u muva kategoriji, pošto je u prvom ubedljivo pobedila Kanađanku Mendi Bužold sa 5:0 odlukom sudija.

Bila je mnogo bolja srpska bokserka od početka do kraja, prvu rundu je dobila glasovima svih petorice sudija, drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je dobila sa 4:1, dok je treća pripala Kanađanki sa 3:2, pošto je krenula na sve ili ništa, ali to nije bilo dovoljno da bi napravila preokret.

Neće biti lako Nini Radovanović u drugom kolu, pošto je čeka bokserka iz Burundija Ornela Haviarimana, a taj meč je na programu 29. jula. Takmičarka iz Afrike je bila slobodna u prvom kolu.

Iako je na Igre otišla raspodelom kvota, pošto nije uspela da se probije kroz kvalifikacioni turnir, Nina je pokazala da je zasluženo u Tokiju.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.