Isti scenario - Ko je trula jabuka u Junajtedu, koga treba prodati i ko ucenjuje klub?

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isti scenario - Ko je trula jabuka u Junajtedu, koga treba prodati i ko ucenjuje klub?

Debakl otvorio nova pitanja...

Najgora sezona Junajteda u istoriji PL ostaće zapamćena po najvećem broju primljenih golova, ali i pet uzastopnih poraza što se nije dogodilo gotovo četiri decenije.

Kola su sada krenula nizbrdo i ono što se dogodilo na "Gudisonu", ponovo je otvorilo rane.



"Nisu bili dostojni dresa Junajteda",
kaže Solskjer koji se izvinio navijačima što je razbesnelo nekadašnjeg saigrača Nevila.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Nikad se nisam osećao ovako loše, neki igrači su se pretvarali da trče, ali Ole ne mora da se izvinjava, on bi trebalo da počupa loše seme iz tima",
rekao je nekadašnji kapiten.

Jedan deo navijača smatra da je ponovo u pitanju miniranje, ali ne Solskjera nego kluba, da Pogba igra loše kako bi ubrzao odlazak u Real.

Francuz nije otišao da pozdravi navijače, promenio je dres sa Zumom i otrčao u svlačionicu.

"Junajted bi trebalo da se oslobodi Pogbe i svakog drugog ko neće da potpiše ugovor i drži ih u neizvesnosti", smatra Džejmi Karager aludirajući i na De Heu.

Ono što je surova istina je da tim nije dovoljno dobar, ali da svejedno ovakvo blamiranje sebi ne mogu da priušte.

Čini se da je Liga šampiona baš teška misija, mada ne i nemoguća, Arsenal je izgubio od Palasa, Čelsi ima kao i Guneri samo dva boda više od "Đavola", međutim već sutra "Plavci" dočekuju Barnli, dok u sredu Junajted igra kod kuće sa Sitijem, pa bi ta prednost "Plavaca" mogla da postane veća, tri kola pre kraja šampionata, možda i nedostižna.

A tek bez Lige šampiona slede novi slomovi...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.