Isku propao transfer u Union iz Berlina

Izvor: B92, 31.Jan.2023, 18:49

Isku propao transfer u Union iz Berlina

Čelnici Uniona iz Berlina saopštili su da neće potpisati ugovor sa bivšim španskim fudbalskim reprezentativcem Iskom, prenose nemački mediji.

Poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je stručnjak za fudbalske transfere, tvrdi da su menadžeri španskog fudbalera izjavili da Iska u Berlinu nije sačekao ugovor koji su dogovorili.

"Hteli smo Iska, ali imamo svoja ograničenja. Danas su premašena. Ovaj transfer se neće dogoditi", saopšteno je iz >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nemačkog kluba.

Isko (30) je u Realu proveo devet godina. On je za madridski klub igrao od 2013. do 2022. godine.

On je potom potpisao dvogodišnji ugovor sa Seviljom, a posle samo četiri meseca raskinuo je ugovor sa ovim klubom pošto nije ispunio očekivanja.

Union se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli Bundeslige sa 36 bodova, dok prvoplasirani Bajern ima 37.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NIŠTA OD BERLINA: Isko ne dolazi u Union

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023

Nisu dogovorili uslove...Čelnici Uniona iz Berlina saopštili su da neće potpisati ugovor sa bivšim španskim fudbalskim reprezentativcem Iskom, prenose danas nemački mediji. Poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je stručnjak za fudbalske transfere, tvrdi da su menadžeri španskog fudbalera...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.