Isko - Četiri ponude na stolu, za dve neće ni da čuje, a ovo je jedini način da ode iz Reala!

Izvor: Sportske.net, 24.Jan.2019, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Isko - Četiri ponude na stolu, za dve neće ni da čuje, a ovo je jedini način da ode iz Reala!

Niti mu se žuri, niti veruje da će sve što mu se dešava potrajati. Ako ipak napusti Španiju, samo dva kluba dolaze u pitanje...

Isko nema nameru da ode ove zime, ali ni na leto, osim ako Solari ne ostane trener, što je vrlo malo verovatno. Naime, prema informacijama madridskih medija, on je odbio da razgovara o ponudama, iako su na stolu bile četiri.

Žele ga Mančester Siti, PSŽ, Juventus i Inter.

Perez bi najradije ga ga menja za Dibalu, u igri bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio Marselo i novac od strane Italijana, ali Andalužanin ima druge ideje.

On bi, ako ode, najradije kod Gvardiole u Siti, gde bi dobio i najveću platu, mada bi Siti morao da sruši klupski rekord. Navodno, oni su spremni da ponude 80 miliona evra, Perez traži "stotku".

Za PSŽ i Inter, Isko nije zainteresovan, ne želi da igra u Francuskoj, a ne veruje ni da bi Inter bio dobro rešenje za nastavak karijere.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.