Ipak se ne igra, odložen revanš meč River Plejta i Boke Juniors

Izvor: B92, 25.Nov.2018, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ipak se ne igra, odložen revanš meč River Plejta i Boke Juniors

Revanš susret finala Kupa Libertadores između River Plejta i Boke Juniors ipak neće biti odigran večeras.

To je i zvanično saopštio je prvi čovek Fudbalske federacije Južne Amerike (CONMEBOL), Alehandro Domingez.

Kako prenose mediji u Argentini, Domingez i čelnici federacije su popustili pred zahtevima čelnika Boke Juniors koji su tražili novo odlaganje meča jer su smatrali da nisu ispunjeni uslovi za odigravanje susreta.

Domingez je informisao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obe strane da će meč koji je bio zakazan za večeras od 21 čas biti odložen do daljnjeg s tim da su oba kluba u obavezi da se u najskorije vreme dogovore oko novog termina susreta. Nedugo pošto je potvrđena informacija da se meč odlaže, navijači River Plajta koji su već ušli na stadion "Monumental", počeli su da napuštaju objekat.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.