Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2021, 00:58

Inzagi besan kao ris: Juve je jedino ovako mogao da postigne gol, VAR je bio nepotreban

Trener Intera pocrveno u finišu, nezadovoljan ispuštenim bodovima i odlukom arbitra da dosudi jedanaesterac za goste iz Torina

Treneri na “čizmi” su malo nervozni. Simone Inzagi je isključen u meču sa Juventusom u Derbiju Italije koji je završen bez pobednika na Đuzepe Meaci (1:1). Nekadašnji trener Lacija bio je besan kao ris posle dosuđenog penala za Bjankonere iz kojeg je Paolo Dibala, tri minuta pre kraja, doneo bod Staroj dami.

Nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sati ranije, isključeni su i Lučijano Spaleti i Žoze Murinjo, treneri Napolija i Rome. Inzagi žali zbog ispuštena dva boda u finišu meča u Milanu. On tvrdi da je penal bio jedini način da rival postigne pogodak i da je Inter kontrolisao igru većeim delom meča.

Sreda, 20.45: (6,00) Empoli (4,20) Inter (1,60)

Nerazuri su poveli preko Edina Džeke, ali je Argetninac izjednačio posle spornog jedanaesterca za goste.

"Mislim da je ovo bio jedini način da primimo gol. Razočaravajuće je, jer osećam da smo kontrolisali utakmicu od početka do kraja, ništa nismo dozvolili Juventusu i nisam srećan što sam video dva izgubljena boda“, rekao je Inzagi.

Prokomentarisao je spornu situaciju, kada je posle VAR-a ipak pokazano na belu tačku.

"Sudija je bio tu, mogao je da vidi gde je bio prekršaj i nije morao da bude konsultovan VAR. Razočaran sam zbog naših navijača, jer smo igrali dobro i zaslužili više”.

Izrazio je svoj bes na dosuđivanje penala i na ljutitim protestima mu je prikazan crveni karton.

"Priznajem da moj gest nije bio dobra slika za prikazivanje, ali sam u tom trenutku osetio da to nije za VAR”.

Inter je u drugom poluvremenu čuvao rezultat. To mu se obilo o glavu.

"U prvom poluvremenu smo potrošili mnogo energije na presing po celom terenu, znali smo da Juve može da uvede Kjezu, Dibalu i druge sa klupe, tako da smo bili malo povučeniji, ali i dalje tvrdim da ništa nismo dozvolili Juventusu. Naš rival je ekipa koja cveta na kontri i ništa im nismo dozvolili. Cela ekipa je vredno radila, pomagala jedni drugima i rezultat je surov prema nama”.

-----------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------------

Prokomentario sam je Inzagi i izmenu kada je Perišić napustio teren.

"Ivan Perišić je već bio umoran na kraju prvog poluvremena, imao je mali problem, ali mi je pokazao da je u stanju da nastavi. Kada je 20 minuta posle toga dobio žuti karton, osetio sam da je najbolje da ga izvadim iz igre, da ne reskiramo eventualno isključenje”, zaključio je trener Intera.

Priliku za tri boda, Inter će imati već u sredu kada gostuje Empoliju u Toskani.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.