Interovih tri za jednog, ako ovo učine, imaće šanse protiv Juventusa!

Izvor: Sportske.net, 22.Jul.2018, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interovih tri za jednog, ako ovo učine, imaće šanse protiv Juventusa!

Sa novcem koji bi dobili za kapitena mogu da dovedu tri igrača koja bi baš napravila razliku i omogućila Spaletiju da stvori "drim tim".

Inter i dalje nije završio prelazni rok, a mnogi veruju da bi klub trebalo da proda Maura Ikardija i dovede tri ogromna pojačanja, kako bi bacio rukavicu Juventusu.

Naime, ako stvarno stigne ponuda od Real Madrida za kapitena od 120 miliona evra, to bi bilo dovoljno da se pojačaju sve tri linije tima.

U tom slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bilo bi novca za Iguaina koga Juventus ceni 60 miliona, već smo rekli da bi "Pipita" radije ostao u Italiji.

Zatim bi po 30 miliona bilo uloženo u Vrsaljka i Vidala, čime bi Spaleti napravio strašan tim. Hrvat želi svim silama na "Meacu", ali Atletiko ne pristaje na pozajmicu od šest miliona plus otkup za 25 (nije obavezan), oni žele da odmah prodaju desnog beka, cena od 30 miliona je u ovom trenutku neprihvatljiva za Inter.

Što se Vidala tiče, njega bi se Bajern odrekao za 30 miliona jer mu ugovor ističe, problem bi mogla da budu njegova primanja, ali je navodno Čileanac spreman da smanji apetite da se vrati u Italiju.

Trojica umesto kapitena, zvuči kao sjajan potez, a tim koji bi napravili sa osovinom Vidal-Naingolan na sredini, deluje moćno.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.