Interov sever - O grbavcima sa ostalih tribina i malom čoveku na terenu...

Izvor: Sportske.net, 21.Apr.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov sever - O "grbavcima" sa ostalih tribina i "malom čoveku" na terenu...

Navijači Intera se posle sinoćnjih mučnih scena opet oglasili...

Posle razmene vatre sa ostatkom stadiona oko Maura Ikardija opet su se oglasili navijači Intera, tačnije, oni organizovani sa severne tribine.

U saopštenju koje su objavili nazvali su one koji im zvižde "Grbavcima" što je pogrdan naziv za navijače Juventusa i poručili im da misle jedino na pobedu.

"Taj mali čovek koji nosi 'broj 9' ne zaslužuje dres jer nije pokazao ni minimum profesionalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << korektnosti za boje koje nosi, za navijače ili makar za klub koji ga plaća.

"Jasno je da 'broj 9' ne može biti figura oko koje bi trebalo graditi budućnost kojoj se nadamo. Da li ste nekada videli igrače u drugom šampionatu da se prave povređeni, odbijaju da igraju, smeju se kada tim izgubi, i koriste advokate da se vrate u tim koji su napustili",
pita se severna tribina "Meace".

Opet Ikardi, jedni ga hvale, drugi kude, letele psovke na "Meaci"! https://t.co/cKj94Ardeq

— Sportske.net (@sportske) 21. април 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.