Interov ključ je Ikardi, ponuda je stigla, pojačanja čekaju!

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2019, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Interov ključ je Ikardi, ponuda je stigla, pojačanja čekaju!

"Neroazurima" se žure da kompletiraju ekipu pred početak prvenstva.

Sudbina Maura Ikardija u Interu je gotovo sasvim izvesna, Argentinac će ovog leta napustiti klub.

Antonio Konte neće trpeti nedisciplinu i probleme u svlačionici, a i novac od eventualne prodaje će dobro doći "neroazurima".

Tutomerkato saznaje da je Napoli poslao ponudu vrednu 50 miliona za Ikardija, ali da je ona istog trenutka odbijena.

Bepe Marota je tražio 80 miliona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koliko je predočeno i Juventusu koji se nakon tog odgovora nije oglašavao.

Razlog je sasvim jednostavan, potrebno je dovesti adekvatno pojačanje u napadu, to će najverovatnije biti Romelu Lukaku za kojeg u Junajtedu traže približno sličnu sumu.

Inter želi da spusti cenu Belgijanca i pokuša da zatvori finansijsku konstrukciju i oko dovođenja Edina Džeka koji je već dogovorio lične uslove sa klubom iz Lombardije.

Napoli bi takođe mogao da ostane bez napadača, pa nema sumnje da će morati da reaguje na tržištu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.