Inter spremio dokaze protiv Ikardija, suđenje sledeće nedelje, ovo bi mogli da budu ishodi!

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2019, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter spremio dokaze protiv Ikardija, suđenje sledeće nedelje, ovo bi mogli da budu ishodi!

Nema nazad, odbio sve ponude, Real i Barsa ga neće, Inter ga ne pušta u Juventzus....

Inter će do utorka odgovoriti na tužbu Maura Ikardija, naime do tada će biti angažovano neko veliko advokatsko ime, a spremaju i odbranu na 41 dokaz koji je podneo pravni tim fudbalera.

On je tužio klub za diskriminaciju, udaljavanje iz tima, štetu nanetu poslovnim interesima, traži reintegraciju u takmičarsku ekipu i milion i po evra odštete.

Naime, Ikardi će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pozvati i saigrače kao svedoke, da nije uradio ništa loše, da je bez razloga udaljen sa priprema u Luganu, kao i da odlukom kluba nije putovao u Kinu.

Inter tvrdi da je Ikardi bio povređen i da je ostao u Milanu da radi na rehabilitaciji kolena, da je prisutan na treninzima tokom nedelje, osim na taktičkim što je pravo trenera.

Recimo i to da je Inter snimao od polovine avgusta kada su saznali za tužbu sve što se dešava, da smatraju da su Ikardiju obezbeđeni treneri u uslovi za rad, a da su sve ostale odluke diskreciono pravo Kontea.

Ako slučaj počne naredne nedelje, odluka bi mogla da se očekuje za dva ili tri meseca.

Ikardi se nada da će kao posledicu izvući odlazak u januaru bez obeštećenja, odbio je Monako i Atletiko, pristaje da ode u Real ili Barselonu, ali oni nisu zainteresovani.

Postoji još jedna stvar, Inter je raspoložen da Ikardi produži ugovor, a onda ga pošalju na pozajmicu, ali je Vanda Nara tražila devet miliona evra za novi ugovor. Uz to, pozajmica ne može da bude u Juventus, Inter neće popustiti i poslati Argentinca na pozajmicu u Torino, traže 70 miliona ili Dibalu. Sinoć je Paratići rekao da Dibala ne ide nigde, ali da sa druge strane prelazni rok još traje. Iguain sigurno ne odlazi, Juve nema nameru da plati veliki novac za Ikardija i čekaće sudski rasplet.

Ako Ikardi izgubi spor, osim troškova suđenja, suočiće se i sa tužbom Intera koji će tražiti veliki novac zbog narušavanja ugleda.

U svakom slučaju neko će okusiti posledice, a ko, odlučiće sud...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.