Inter neće čekati, ovo je novo pojačanje, šta do kraja prelaznog roka?

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 10:40

Inter neće čekati, ovo je novo pojačanje, šta do kraja prelaznog roka?

Prelomili, univerzalac stiže u narednih par dana, do kraja pokušaj da se dovede čovek za "Skudeto"!

Izgleda da nema čekanja. Naime, posle oklevanja i gledanja ka Čelsiju, gde Markos Alonso ima problem sa Lampardom, Inter je odlučio da završi posao.

U Milano stiže Mateo Darmijan, bivši reprezentativac Italije koji će Parmi biti plaćen 2.5 miliona evra. Nekadašnji fudbaler Junajteda je, upravo zahvaljujući Konteu i reprezentaciji zaradio transfer iz snova u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << PL, pa je jasno da kouč Intera ima prilično visoko mišljenje o njemu.

Darmijan je potreban Konteu zbog univezalnosti, radi se o igraju koji može da pokriva obe aut linije i u 3-5-2 da bude štoper.

Njegov dolazak znači da najverovatnije, ako ne bude prodat Škrinjar nema više pojačanja u odbrani, a direktor Ausilio je potvrdio da Ranokija ostaje u klubu.

Jedino pojačanje koje bi moglo da stigne do kraja je Kante iz Čelsija, Inter igra odlično na startu, spakovao je Beneventu pet komada, ali bez prodaja Perišića, Naingolana, teško da bi iskusni Francuz iz Čelsija mogao da stigne u Seriju A, računajući platu i obeštećenje koje bi platio Inter.

U svakom slučaju, Hakimi i Vidal su već pokazali koliko mogu, tim deluje spreman za juriš na titulu, a svako pojačanje do kraja biće bonus.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bomba na pomolu, kako će samo Arsenal biti moćan!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

Sa vezistom bi zatvorili priču, a Arteta bi dobio ekipu za mnogo veće domete nego prethodnih sezona....Arsenal se nada da će završiti veliki posao do kraja prelaznog roka...Navodno su ubedili sjajnog Husema Auara da odbije neke druge ponude, ili sačeka sledeću sezonu i stigne u PL. Ali, Žan Mišel...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.