Inter našao klub za neželjenog Eriksena? Srbin ostaje prioritet u januaru!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2020, 09:02

Inter našao klub za neželjenog Eriksena? Srbin ostaje prioritet u januaru!

Konte traži nova pojačanja posle najgoreg starta u karijeri, a izgleda da će uspeti da se oslobodi par igrača u koje nema poverenja...

Kristijan Eriksen želi da napusti Inter. I to nije tajna, kao ni Konte nema neko mišljenje o njegovim kvalitetima. Danac je igrao dobro za reprezentaciju, ali ponovo nije dobio šansu u "Madonini".

On zna da trener nema u njega poverenja, da ne želi da menja formaciju, a italijanski mediji smatraju da se nije ni zbližio sa saigračima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Situacija je komplikovana, ali izlaz bi mogao da bude u januaru.

Kao i u slučaju Ikardi pojavio se Pari Sen Žermen. Eriksen bi oberučke prihvatio ponudu, ideja Leonarda je da uzme Danca na pozajmicu, a zatim da otkupio njegov ugovor, ukoliko bude odigrao određeni broj utakmica i ispunio klauzulu.

Inter bi radije jasno da odmah proda nekadašnje igrača Ajaksa i Totenhema, ima interesovanja iz PL, ali ne od najjačih klubova, i niko neće platiti 50 miliona evra koliko traže Italijani.

Zbog toga je pozajmica realnije rešenje, Inter čeka PSŽ i kada je Škrinjar u pitanju, mada bi u trku mogao da se uključi Liverpul. I Slovak nema mesta kod Kontea koji želi novog štopera jer eksperiment sa Kolarovim po ljudima iz Intera nije uspeo.

Ciljaju sada NIkolu Milenkovića, ali za to će morati da izdvoje 40 miliona evra. Nema kupovina bez prodaja, iz Kine je stigla jasna poruka, gubici su veliki zbog korone, pa ćemo videti šta može Marota da napravi u januaru...

Inter je osvojio sedam bodova u četiri utakmice, najgori start Kontea u karijeri, sada sledi start u Ligi šampiona, sutra na "Meaci" gostuje Borusija iz Menhengladbaha.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.