Inter ima novog šefa – Marcela Brozovića! Đenova promašivala, Lazović uzalud vozao Nagatoma! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 11.Dec.2016, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter ima novog šefa – Marcela Brozovića! Đenova promašivala, Lazović uzalud vozao Nagatoma! (VIDEO)

Golovima hrvatskog veziste Inter bolji od Đenove – 2:0

On je bio i srce i pluća Interove igre, on je ujedno bio i dželat raspoložene Đenove na travi Đuzepe Meaca stadiona – Marcelo Brozović. Delovalo je da tim iz Milana klizi ka porazu, možda i još jednoj katastrofi, ali između mreža Samira Handanovića i Matia Perina videli smo dve krajnosti. Na jednoj strani igrači Đenove su lako stvarali šanse i još lakše promašivali, na drugoj je hrvatski vezista >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Marcelo Brozović bio neumoljiv... A to se jedino računa.... Otuda je Inter na prvi pogled lako slavio u duelu sa Đenovom – 2:0.

Ali tim Stefana Piolija morao je dobro da se preznoji, da skakuće po živcima navijača svih 90 minuta kako bi goste iz Ligurije uz pomoć sreće bacio na kolena. Naravno, uz sreću imao je Inter za egzekuciju raspoloženog Marcela Brozovića i trkački dominantnog Žoaa Marija. Nekadašnji član zagrebačkog Dinama je u 38.minutu sačekao loptu na nekih 16 metara, a zatim preciznim udarcem pogodio donji desni ugao...



Ukrao je u tim trenucima Brozović šou srpskom internacionalcu Darku Lazoviću. Možda to nije bila najbolja partija vihornog Čačanina od dolaska u Italiju, ali jeste jedna od najboljih... Prvi put Lazović je izlomio Nagatoma u 12.minutu, ali je neko od defanzivaca Intera u poslednjem trenutku sačuvao mrežu... Bivši krilni vezista Crvene zvezde  podsetio je na svoje najbolje partije. Bio je stalna opasnost za gol Intera, na desnoj strani je lomio kičmu Nagatomu... Ali Đenovi nije bilo suđeno. Promašili su suviše mnogo prilika, tako da Lazoviću utehu neće predstavljati pohvale navijača Đenove na društvenim mrežama.

Brozović je zasijao i u 69.minutu. Međutim, bio je to trenutak inspiracije Žoaa Marija. Sve je bivši član Sportinga uradio, u zubima je nosio nekoliko igrača Đenove, a potom nesebično poslužio Brozovića za lak mat.

SERIJA A, 16. kolo

Subota

Krotone - Peskara 2:1 (1:0)

/Paladino 24pen, Ferari 83 - Kampanjaro 82/

Sampdorija - Lacio 1:2 (0:2)

/Čik 89 - Milinković Savić 40, Parolo 45/

Nedelja

Kaljari - Napoli 0:5 (0:2)

/Mertens 34, 69, 72 Hamšik 45, Zjelinski 51/

Atalanta - Udineze 1:3 (0:1)

/Kurtić 47 - Zapata 45, Fofana 72, Tero 87/

Bolonja - Empoli 0:0

Palermo - Kjevo 0:2 (0:1)

/Birsa 14, pPlisije 49/

Torino - Juventus 1:3 (1:1)

/Beloti 16 - Iguain 28, 82, Pjanić 90+2/

Inter – Đenova 2:0 (1:0)

/Brozović 38 i 69/

Ponedeljak

19.00 Fiorentina - Sasuolo

21.00 Roma - Milan

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.