Inter i Barsa ponovo za stolom, u igri je, opet, Brazilac!

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2020, 23:58

Inter i Barsa ponovo za stolom, u igri je, opet, Brazilac!

Italijani i Katalonci ponovo pregovaraju.

Nakon što su nedeljama unazad neuspešno pregovarali oko Lautara Martineza, Barsa i Inter su sada opet za stolom.

Kako prenose katalonski mediji, nakon što je Barsa odbila ponudu Selte od 10 miliona evra za Rafinju, u trku za ovog vezistu uključio se Inter.

Navodno, Barsa zahteva 16 miliona evra za njegov transfer, a Interu to deluje kao primamljiva prilika da dovedu odličnog igrača, koji je već igrao na "Meaci".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Rafinja je u sezoni 2017/18 igrao u Interu kao pozajmljeni igrač iz Barselone, odigrao je 17 mečeva, postigao je dva gola i dodao tri asistencije.

Brazilac je ovu sezonu proveo na pozajmici u Selti, iz nekog razloga nije dobio poverenje Katalonaca, koji sada žele i da ga prodaju.

Rafinja je dete Barselone, ima 27 godina, ali je imao i nekoliko teških povreda koje su ga takođe omele da pokaže sve što zna.

Ne treba zaboraviti da Barsa i dalje želi Lautara Martineza, te da nije isključeno da će se i Rafinja naći na stolu kao deo trampe, odnosno ponude Katalonaca u pokušaju da spusti cenu Argentinca.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.