Inter dominirao, pa strepeo za pobedu, Milan ispusito pobedu u nadoknadi

Izvor: RTS, 20.Okt.2019, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Inter dominirao, pa strepeo za pobedu, Milan ispusito pobedu u nadoknadi

Fudbaleri milanskog Intera slavili su kao gosti protiv Sasuola rezultatom 4:3, u spektakularnom meču osmog kola Serije A. Gol Filipa Đuričića. Nedelju je za sada obeležio fenomenalan gol Rađe Naingolana u pobedi Kaljarija.
"Nero-azuri" su poveli već u drugom minutu meča preko Lautara Martineza, da bi Berardi izjednačio u 16. minutu.

Ipak, sa dva gola do kraja poluvrmena Lukaku je doneo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gostima prednost na poluvremenu. Pogodio je prvo u 38. minutu, a potom u poslednjem minutu tog dela igre bio precizan sa bele tačke.
Još jedan penal za ekipu Antonija Kontea dosuđen je u 71. minutu, a siguran je ovoga puta bio Martinez, za drugi gol na meču.
Ipak, domaći igrači se nisu predavali. Preko srpskog internacionalca Filipa Đuričića smanjili su na 4:2 u 74. minutu, da bi Žeremi Boga golom u 82. uneo veliku neizvesnost u meč.
Međutim, i pored nekoliko šansi pred golom Handanovića, mreže se više nisu tresle, te je Inter odneo sva tri boda i ponovo prišao Juventusu na bod zaostatka (22:21).
U ostalim do sada odigranim mečevima nedeljnog programa Kaljari je na svom terenu pobedio Spal sa 2:0, uz spektakularan gol Rađe Naingolana.

Sampdorija i Roma su u Đenovi odigrale meč bez golova, dok je Udineze minimalnim rezultatom savladao Torino na svom stadionu golom Stefana Okake.
Parma je bila ubedljiva protiv Đenove - 5:1, a rezervista Kornelius je postigao tri gola. 
U poslednjem današnjem meču, fudbaleri Milana i Lećea odigrali su nerešeno 2:2. 
Roso-neri su dva puta vodili, ali su na kraju ispustili trijumf u sudijskoj nadoknadi.
Čalhanoglu je doneo prednost domaćinu u 20. minutu, ali su gosti izjednačili u 62.
Babakar nije iskoristio penal, ali je natrčao na loptu i zatresao mrežu.
Pjontek je u 81. minutu pogodio za prednost Milana, ali su gosti uspeli da ostanu neporaženi.
U nadoknadi vremena, spektakularan udarac Kalderonija, a Donaruma je potpuno nemoćan.
Milan je 12. sa deset bodova posle osam utakmica, dok je Leće 15. sa sedam.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prečka Radonjića u rutinskoj pobedi Marseja

Izvor: B92, 20.Okt.2019

Fudbaleri Olimpika iz Marselja savladali su ekipu Strazbura sa 2:0, u poslednjem meču 10. kola francuske Lige 1...Ovim trijumfom domaći su se vratili na 4. mesto, dok su gosti petim uzastopnim porazom na strani ostali zakucani za dno tabele...Publika na "Velodromu" prvi gol imala je prilike da vidi...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.