Imamo slične frizure, ali on je kompletniji igrač od mene

Izvor: B92, 12.Maj.2020, 07:58

"Imamo slične frizure, ali on je kompletniji igrač od mene"

Nekadašnji italijanski fudbaler Andrea Pirlo govorio je o igraču kojeg mnogi vide kao njegovog naslednika.

Reč je o talentovanom veznjaku Breše Sandru Tonaliju.

Pirlo, ipak, kaže da mladi fudbaler nije tip igrača poput njega, kao i da su jedine stvari koje ih spajaju Breša i slične frizure.

"On nije tip igrača poput mene. Više ličimo po tome što on igra u Breši, gde sam i ja bio. Kao i zbog slične frizure. Ja ga vidim kao drugačiju vrstu fudbalera. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kompletniji je od mene. Bolji je u fazi odbrane, i u postavljanju. On je miks mene i drugih igrača. Sigurno je trenutno najtalentovaniji italijanski vezista, ali ga ne vidim kao mog naslednika jer igra drugačiji fudbal. Ubeđen sam da će postati veliki igrač", rekao je Pirlo o poređenjima sa mladim fudbalerom.

Tonali pruža dobre partije u Breši, zbog čega je na meti tri italijanska velikana – Juventusa, Milana i Intera

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.